Interieuradvies van Wortman Meubelen

Advies inrichting

Bij Wortman meubelen kun je ook terecht voor interieuradvies. Met de woonkamer in ons nieuwe huis wist ik me echt geen raad. Alle meubels waren aan vervanging toe maar ik had geen overzicht over hoe ik de kamer het beste kon indelen en met welke meubels.

Interieuradvies: hulp bij het inrichten van jouw woning

Interieuradvies Al heel veel meubelzaken had ik bezocht toen ik bij Wortman Meubelen terecht kwam. De medewerker had al snel in de gaten dat ik niet wist wat ik wilde en ook moeite had met visualiseren. Hij gaf me toen de mogelijkheid voor interieuradvies. Dat leek me een uitstekend idee.

Op basis van plattegronden en foto’s

Ik had gelukkig wel al de plattegronden van de woning meegenomen en foto’s op mijn telefoon staan. Op basis daarvan konden we kijken hoe de ruimte eruit zag. Ik wist natuurlijk wel een beetje wat ik wilde qua meubels en welke sfeer ik prettig vond. Ook werd mijn budget vastgesteld. Nadat we al mijn wensen hadden doorgenomen, hebben ze ruwe schetsen gemaakt van de ruimte. Op basis daarvan werden de schetsen steeds concreter tot er uiteindelijk zelfs een 3D tekening uitkwam.

Goed gebruik van licht en ruimte

InrichtingZodra ik akkoord ging met het voorstel dat uit het interieuradvies kwam, werd alles in werking gezet en konden de meubels besteld worden. Gelukkig beschikt Wortman Meubelen over een eigen bezorgservice en werden al mijn meubels keurig thuisbezorgd. Ik ben erg tevreden over mijn inrichting en ondanks dat ik vooraf geen idee had van wat ik wilde, is het toch helemaal mijn smaak. Ook de indeling is erg doordacht. Er wordt goed gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte en van het licht. Hierdoor oogt mijn woonkamer heel ruim en licht. Ik ben dus erg tevreden over het interieuradvies van Wortman. Wil je ook interieuradvies? Ga dan eens langs bij Wortman Meubelen en laat je informeren over de mogelijkheden.