Kasten op maat koop je bij Lundia Arnhem

Rob Brandt Design

Kasten op maat, wie wil het niet? Ik in ieder geval wel en daarom koos ik voor de kasten op maat van Lundia Arnhem. Ik zocht naar een kast omdat ik het overschot aan spullen dat ik in bezit heb, een keer wilde opbergen. Ik wilde niet zo’n goedkope opbergkast op de zolder plaatsen maar gewoon een mooie Lundia kast speciaal op maat gemaakt voor in de woonkamer. Hier kon ik dan naast het opbergen van het overschot aan spullen ook nog een paar mooie boeken inzetten. Ik twijfelde niet om opzoek te gaan naar kasten op maat.

‘’ Typte op Google in ‘’Kasten op maat’’ ‘’

Kasten op maat vinden is erg moeilijk. De meeste aanbieders hebben gewoon een aantal modellen waaruit je kunt kiezen. Om in levende lijve te gaan zoeken naar kasten op maat, was voor mij geen optie. Dit kostte mij simpelweg gewoon te veel tijd. Daarom nam ik de beslissing om op het internet te gaan zoeken. Toen ik op Google intypte ‘’Kasten op maat’’, kwam ik al snel uit bij de website van Lundia Arnhem. Een mooie overzichtelijke website met een tal aan ontwerpen. De ontwerpen vond ik er erg aantrekkelijk uit zien. Alleen maar pluspunten en daarom nam ik contact op met Lundia Arnhem.

‘’Eindresultaat was prachtig’’

Uiteindelijk werd ik, nadat we een kort maar krachtig telefoongesprek hadden, uitgenodigd voor een vrijblijvend advies op locatie. Ik ging hier gelijk mee akkoord en begon thuis al even na te denken over een geschikt ontwerp. Met het ontwerp in mijn hoofd ging ik de kant van Lundia Arnhem op. Bij Lundia Arnhem heb ik vervolgens een fijn gesprek gehad. Uit het gesprek is ook gelijk een ontwerp komen rollen. De eisen die ik stelde waren verwerkt in het ontwerp en ik keerde met een tevreden gevoel terug naar huis. Na 2 weken was de kast af en kon ik hem dan eindelijk in mijn huis gaan plaatsen. Het eindresultaat was prachtig!